Om oss

Vi er kreative og har gode ideer, høy kompetanse og lang erfaring innen utvikling og produksjon av nettsider og digital markedsføring.

For bedrifter er det viktigere enn noen gang å ha en tydelig digital status. Med en mobiltilpasset, funksjonell og synlig nettside vil dette dekke mye av behovet for bedrifter. Dermed er det viktig å velge riktig fremgangsmåte.

Økning på

37%

Antall kunder

1500

Det vi elsker er det vi <gjør>

Vi opererer bredt og bruker forskjellige metoder for å kunne bygge prosjektet du som kunde ønsker. Det spiller ingen rolle om det er nettside, eller søkemotoroptimalisering – vi gjør det!

Luxweb vil bistå med alt fra strategisk rådgivning og design, til innhenting og kartlegging av domene navn. Alt tilgjengelige ressurser vil bli tilgjengelig for deg og din bedrift. Vi jobber med verdier, responsiv design og kontinuerlig forbedringer og vet hva som skal til for at din nettside eller dine produkter skal få god oppmerksomhet.

Under dette ligger det også arbeid med utvikling av resposnive design. Vi benytter også av en rekke forskjellige sosiale medier som hjelper nettsiden din til å få høyere google-ranking. Til sist har vi også et nytt konsept som omhandler en elektronisk CV basert på en nettplattform.

Vi hos Luxweb brenner for effektive og elegante løsninger innenfor moderne teknologi. Vår visjon er å bidra til å fremme vekst og utvikling i det teknologiske samfunnet. Når teknologi møter business på riktig måte, skjer det spennende saker.

Våre kunder er vår aller største prioritet. Vi driver med aktiv forbedringer og holder tett med kunden. Vi kan også finne ut av hvilke satsingsområder som virkelig kan lønne seg. 

Hvorfor velge oss?

Voksende

Samfunnet er i stadig vekst og det kommer stadig ut nye teknologier. Vi ønsker dermed å gjenspeile dette i vårt arbeid. 

100% Kundetilfredshet

Å ta vare på kundene våre er noe av de aller viktigste vi gjør. Vår filosofi går ut på å skape den beste kundetilfredsheten en kunde kan oppleve.

Komplette pakker

Vi leverer deg komplette pakker basert på tjenesten du velger. Det skal ikke være noe mangler når vi leverer vår tjeneste.

Tidsriktig levering

Kvalitets tjenester til riktig tid. Det er viktig både for deg som kunde og oss som leverandør å følge opp leveranser til riktig tidsrom.

Noe Mer?

Lyst på en ny nettside? Kanskje ønsker du å markedsføre bedriften din? Ikke nøl! Ta kontakt med oss via våre kontakt-skjema, så svarer vi deg før du rekker å lese The Great Gatsby!

Kevin Minh

Selv-opplært designer

Free knowlegde is the best knowlegde