Om oss.

Vi er kreative og har gode ideer. Teamet har høy kompetanse og lang erfaring innen utvikling og produksjon av nettsider i den digitale verden, med verktøyet WordPress.

For bedrifter er det viktigere enn noen gang å ha en tydelig digital status. Med en mobiltilpasset, funksjonell og synlig nettside vil dette dekke mye av behovet for bedrifter. Dermed er det viktig å velge riktig fremgangsmåte. Det finnes alt for mange nettsider som blir mer og mer ut datert som tiden går, mens teknologien tar oss stadig til høyere nivåer. Dermed er det essensielt for en bedrift å beholde sin troverdighet, gjennom en profesjonell design og en nettside som skaper autoritet. 

Det vi elsker, er det vi <gjør>. Vi elsker nettdesign og utvikling. Å løse utfordrende problemer er bare en liten lek for oss. Vi vil kunne bistå med alt fra strategisk rådgivning og design, til innhenting og kartlegging av analyser, konkurrenter og mer til. Vår prioritet er deg. 

Hvorfor velge oss?

Tydelig prisforskjell

Vi garanterer at tilbudet som du får fra oss, vil tåle en sammenligning med andre seriøse leverandører; )

100% Kundetilfredshet

Å ta vare på kundene våre er noe av de aller viktigste vi gjør. Vår filosofi går ut på å skape den beste kundetilfredsheten en kunde kan oppleve.

Komplette pakker

Vi leverer deg komplette pakker basert på tjenesten du velger. Det skal ikke være noe mangler når vi leverer vår tjeneste.

Tidsriktig levering

Kvalitets tjenester til riktig tid. Det er viktig både for deg som kunde og oss som leverandør å følge opp leveranser til riktig tidsrom.

100% Kundetilfredshet.

Vi er synonyme med høy kvalitet og kundetilfredshet. Når du blir kunde hos oss, sørger vi for at du blir 100% fornøyd med produktet du får. Hvis du ikke er fornøyd, finner vi en annen løsning for å få deg med på laget. 

Våre kunder er vår aller største prioritet. Vi driver med aktiv forbedringer og holder tett med kunden. Vi kan også finne ut av hvilke satsingsområder som virkelig kan lønne seg.

Noe mer?

Lyst på en ny nettside? Kanskje ønsker du å markedsføre bedriften din? Ikke nøl! Ta kontakt med oss via våre kontakt-skjema, så svarer vi deg før du rekker å lese The Great Gatsby!

Kevin Minh

Selv-opplært designer

Free knowlegde is the best knowlegde

best

Kevin Minh

Selv-opplært designer

Free knowlegde is the best knowlegde

Luxweb vil bistå med alt fra strategisk rådgivning og design, til innhenting og kartlegging av domene navn. Alt tilgjengelige ressurser vil bli tilgjengelig for deg og din bedrift. Vi jobber med verdier, responsiv design og kontinuerlig forbedringer og vet hva som skal til for at din nettside eller dine produkter skal få god oppmerksomhet.

Under dette ligger det også arbeid med utvikling av resposnive design. Vi benytter også av en rekke forskjellige sosiale medier som hjelper nettsiden din til å få høyere google-ranking. Til sist har vi også et nytt konsept som omhandler en elektronisk CV basert på en nettplattform.