Elektronisk CV – hvorfor dette er viktig for fremtiden

2.Mai 2019 / Kevin Minh

Enten om du er på utkikk etter din aller første jobb eller har en allerede, så kommer det til et tidspunkt i livet der du kommer til å trenge å skille deg ut.

Hva er en elektronisk CV? Er dette noe mer meg? Kommer dette til å hjelpe meg? Les og få alle svarene dine!

Nytt konsept - Elektronisk CV

Elektronisk CV er et nytt konsept innen for den digitale jobbsøking verdenen. Vi hos Luxweb tror på en papirløs fremtid, ihvertfall ettersom samfunnet beveger seg så raskt mot en elektronisk fremtid. Dersom du ser deg rundt og tenker deg om: Når var sist du sendte brev? Sendte papirer fysisk eller elektronisk? Og viktigst av alt, når du søkte jobb sist sendte du søknad og CV online eller fysisk? Alle disse faktorene til sammen skaper en elektronisk papirløs fremtid. Og vi er her for å gjøre dere klare for dette.

En viktig prosess

Undersøkelser viser at først når arbeidsgiveren har oppmerksomhet på søknaden din vil det bli en drastisk større sjansen for intervju og eventuell ansettelse. Her vil vi gi deg fem viktige grunner på hvorfor du burde få deg en elektronisk CV og hvorfor akkuratt dette er viktig for utviklingen i retning samfunnenet går mot.

Fem grunner til hvorfor du skal få deg en elektronisk CV

1. Bli oppdaget

2. Skill deg ut

3. Solid presentasjon

4. Økning i ansettelse

Hva gjør jeg videre?

Undersøkelser viser at først når arbeidsgiveren har oppmerksomhet på søknaden din vil det bli en drastisk større sjansen for intervju og eventuell ansettelse. Her vil vi gi deg fem viktige grunner på hvorfor du burde få deg en elektronisk CV og for hver dag som går utvikler vi oss i takt med det moderne elektroniske samfunnet. 

Tjenester som engang var fysiske har gått over til digital. Ta et steg inn mot fremtiden med oss, skaff deg en elektronisk CV nå!Besøk hjemmesiden vår luxweb.no eller sjekk ut de ulike tjeneste vi tilbyr, her:- Nettside og design for akkurat dette er viktig for utviklingen i retning samfunnene går mot.

 

 

Jobbsøknad og CV